News‎ > ‎

Positief gesprek Groenonderhoud met Wethouder Dhr. de Lange

Geplaatst 19 jun. 2013 08:49 door Edward Verschoor
Op 14 juni heeft de Groencommissie De Kieviet een gesprek met Wethouder de Lange gehad over het sterk verminderde groenonderhoud in heel Wassenaar en dus ook in De Kieviet. Hoewel wij op dit moment sceptisch zijn over een echte opschaling van het onderhoud, vanwege het Gemeenteraadsbesluit [2011] om het onderhoud in heel Wassenaar terug te brengen naar niveau "C", zijn er ook wel positieve zaken te melden.
In de bijlage op de website treft u een verslag van onze bespreking. Onze conclusie luidt dat iedere inspanning om de politiek te bestoken met de algehele verslechtering van het groenonderhoud, een bijdrage kan leveren aan het terug draaien van deze onzalige stap! Wij vragen uw medewerking om elk uw bekend raadslid hierop aan te spreken!!
 
Intussen willen wij zelf ook iets doen: op donderdag 27 juni van 18.45 uur tot ca. 22.00 uur gaan wij met een groep vrijwilligers en de Gemeente een aantal werkzaamheden uitvoeren op het Wilhelminaplein, een van de pareltjes van De Kieviet. Elke hulp is welkom, dus als u iets wilt bijdragen vragen wij u om zich aan te melden bij  Lex Staal lex.staal@parkdekieviet.nl . Zelfs Wethouder de Lange komt ons terzijde staan op die avond!
 
Als u dit nog niet gedaan heeft: meldt u aan!
 
Bekijk het verslag via deze link, of ga naar links & documenten:  verslag groencommissie_De_Kieviet_met_Wethouder_De_Lange

 
Bestuur Bewonersvereniging De Kieviet
Groencommissie De Kieviet
Lex Staal
Comments